czwartek, 9 listopada 2017

Sos śliwkowy do mięs Natjun

Pyszne danie mięsne + pyszny sos = duet idealny.Jeśli chcecie poznać ten sos to przeczytajcie recenzje.




OPIS PRODUKTU:

Receptura tego sosu to wynik kilkuletnich poszukiwań najlepszego dodatku do potraw z mięs. Do naszych, wyjątkowych powideł, robionych z najlepszych śliwek z ekologicznie czystych rejonów Wielkopolski, dodaliśmy trochę słodyczy w postaci naszego, skoncentrowanego soku jabłkowego 400%. Całość doprawiliśmy mieszaniną sosu sojowego i przypraw. Tak, by uzyskać sos, który wspaniale uzupełnia smak wędlin, grillowanego lub pieczonego mięsa. Prawdziwą rozkosz smaku daje w połączeniu z dziczyzną, czy pieczoną kaczką.
Jakość surowców i każdą fazę produkcji kontrolujemy bardzo restrykcyjnie i dzięki temu jesteśmy pewni, że oddajemy w Twoje ręce produkt zupełnie wyjątkowy, owoc naszej pasji do jakości i smaku.
Przechowywanie: Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce.
Składniki: śliwki (53%), koncentrat soku jabłkowego, sos sojowy, ocet, przyprawy, sól.
Produkt pasteryzowany. Bez substancji konserwujących.
Kraj pochodzenia: Polska


MOJA OPINIA:
Sos zamknięty jest w małym 40g pojemniczku,ale jego smak jest bardzo wyrazisty.Dominującym smakiem,który wyczuwam jest kwaśność śliwki przełamana słonym smakiem sosu sojowego z domieszką ostrości przypraw.Sos sprawdziłam z wędliną i smakuję przepysznie.Polecam go również Wam.



ZALETY:
- Wyrazisty smak
- Idealnie sprawdza się do wędlin



WADY:

BRAK

OCENA:

10/10

                                                          
www.natjun.pl

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...